Agenda HMP

Volgende huiskamer, maandag 11 juni.

Waar wacht je op?

Beste deelnemers en intentionelen,

Op 11 juni hebben we de laatste huiskamer van dit seizoen met als onderwerp “Waar wacht je op”.

Dat slaat op de neiging tot het zg procrastineren ofwel uitstellen van belangrijke beslissingen of het beginnen aan een op handen zijnde taak: een onderdeel van je werk, het huishouden of een telefoontje dat eigenlijk niet kan wachten; maar ook het aanvangen met een proces dat met je eigen ontwikkeling te maken heeft. Met name dit laatste kan leiden tot “hogeschoolprocrastinatie’: uitvoerige en verfijnde uitstelstrategieën die we allemaal kennen, en die we in ons geweten proberen te vergoelijken, wat meestal lukt, nietwaar? (Lisette en Jan zijn hier beiden heel goed in, hoewel dit mailtje toch op tijd af kwam!) We gaan het op de avond hebben over hoe we dit doen, en hoe we zouden kunnen gaan staan voor wat echt nodig is, is het niet alleen, dan misschien samen….

De huiskamer is zoals gewoonlijk op het adres Reigerstraat 16, 6823EB in Arnhem. (Buslijn 7)Tijd: 20.00-22.00 uur. Deelname kost 10 euro, incl. koffie/thee/koekje

We zien je graag 11 juni. Wel even aanmelden via de mail uiterlijk zondag 10 juni.  huisvanmarcopolo@gmail.com

RISE

Datum: 9 april 2018

Tijd: 19.30-22.00 uur

Adres: De Eigen Zaak, Het Nieuwe Land 8, Arnhem

‘Rise’ is een indrukwekkende documentaire over de ‘Exceptionally en profoundly gifted’. Wat ons betreft een film die door iedereen die te maken heeft met hoogbegaafdheid gezien moet worden. Het geeft een indringend beeld van de leef en belevingswereld van hoogbegaafde kinderen, jongeren en hun opvoeders. De film is in het Engels zonder ondertiteling. Dus enige kennis van het Engels is vereist.
We gaan de film samen bekijken en daarna napraten over wat de film in ons raakt en wat we mee naar huis nemen.

Kosten : €15,- contant te betalen bij binnenkomst.

Aanmelden via de mail; huisvanmarcopolo@gmail.com

Vermeld bij aanmelding ook of je voor jezelf komt, voor je kind, of voor jezelf en je kind.

We hebben een beperkt aantal plaatsen!

Voorproefje:

Volgende Huiskamer, maandag 5 maart.

Maandagavond 5 maart is het thema: Hoe word je gezien?

Hoe word je gezien en wat kun jij daaraan doen? Je weet dat je talent hebt, je weet dat je wat waard bent binnen de organisatie waar je werkt, maar ze zien het niet! Hoe adverteer jij je vermogens? Of, hoe houd je ze verborgen? Hoe is het eigenlijk met je zelfbeeld? En wat er verder ter tafel komt.

De huiskamer is zoals gewoonlijk op het adres Reigerstraat 16, 6823EB in Arnhem . ( Buslijn 7, halte Fokke Noordhoffstraat.)
Tijd: 20.00-22.00 uur
Deelname kost 10 euro, incl. koffie/thee/koekje
We zien je graag op 5 maart. Wel even aanmelden via de mail, huisvanmarcopolo@gmail.com  uiterlijk zondag 4 maart.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *